maanantai 13. elokuuta 2007

Monday moods...

Maanataimieli mulla on...

Maanantai on yleensä aika tehokas päivä. Viikonlopun väsymys pukkaa päälle ainakin minulla vasta tiistaina, maanantain ajan käy vielä ihan hyvin viikonlopun höyryillä...

Tänään olenkin saanut väsättyä alustavan tutkimussuunnitelman (joskaan minulla ei ole hajuakaan millainen sen pitäisi olla...). Pyysin Mariaa lukemaan sen läpi, jos siinä on jotakin mitä voisi heti muuttaa ennen kuin lähetän Kirsille tarkastettavaksi. Kirsiltä oli tullut ihastuttava määrä vastauksia kaikenmoisiin epäselvyyksiini sähköpostilla, joten nyt on taas vähän turvallisempi mieli jatkaa.

Tutkimuksen runko alkaa pikkuhiljaa hahmottua, vaikka käytännön työohjeesta ei vielä ole tietoakaan. Kunhan tutkimussuunnitelma on hyväksytty, pidän proseminaarini ja alan väsäämään työohjetta itselleni. Kirjoittelen mieluummin selkeän työohjeen kuin räpellän ensin ja pohdin vasta sitten. Tässä samalla yritän tietysti kirjoitella ja muotoilla gradujohdantoa, jonka senkin saisin toivottavasti pian sellaiseen runkomuotoon, että Kirsi voisi sitä tarkastella.

Vilkaisin opintosuunnitelmaanikin tässä pitkilleen, ja havaitsin, että minulta puuttuu enää yksi käytävä kurssi, yhden kurssin tentti ja kaksi kirjatenttiä. Yritän aktivoitua niidenkin suhteen nyt heti tässä syksyllä, kun vielä intoa on. Jospa sen epäorgaanisen kemian kirjatentinkin saisi tehtyä, kun se on jo melkoisen monta vuotta roikkunut.

Sähköpostiin tuli muuten iloinen yllätys, kun maksettuani lukukausimaksun, vuosikurssini oli virallisesti merkitty kirjaimella N! Tätä N:nnen vuoden opiskelijuutta täytyy kyllä juhlistaa pikimmiten. Ja nyt saattaisi siis olla aika valmistuakin... :)

Taidan lähteä tietokoneostoksille, ja toivon kovasti, että tilaamani uusi työpöytäkin tulisi tänään. Pistän kotitoimistoni uuteen uskoon, ja siirryn varmaan sinne kirjoittelemaan graduakin, kun tämä työkone tökkii sen verran.

- Elina

Ei kommentteja: